Intrebari Frecvente

Costul pentru crearea unui website variază în funcție de cerințele specifice ale proiectului. Vă rugăm să ne contactați pentru o evaluare personalizată a costurilor.

Timpul necesar pentru dezvoltarea unui website depinde de complexitatea proiectului. În general, comunicăm un termen de finalizare estimat în funcție de specificațiile proiectului.

Pachetul standard include designul website-ului, dezvoltarea funcționalităților de bază, integrarea SEO de bază și instruirea pentru utilizarea platformei.

Costurile de mentenanță variază în funcție de nevoile specifice ale website-ului. Acestea pot include actualizări periodice, securitate și suport tehnic. Pentru detalii exacte, vă rugăm să ne contactați.

Pentru domeniile cu extensia “.ro”, vă recomandăm să accesați rotld.ro pentru a efectua achiziția. Dacă doriți să achiziționați un domeniu cu altă extensie sau să explorați opțiuni suplimentare, vă sugerăm să consultați platforma GoDaddy. Pentru asistență în această procedură, vă rugăm să contactați echipa noastră.

Evitarea caracterelor speciale în numele de domeniu contribuie la îmbunătățirea SEO și face adresa website-ului mai ușor de reținut pentru vizitatori.

uteți să ne contactați prin intermediul formularului de suport sau să ne trimiteți un e-mail la adresa de suport tehnic. Echipa noastră vă va ajuta să rezolvați problemele în cel mai scurt timp posibil.

Da, oferim servicii de actualizare a conținutului. Vă rugăm să ne transmiteți modificările dorite, iar echipa noastră se va ocupa de actualizări.

Oferim servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) care vizează îmbunătățirea poziției website-ului în rezultatele de căutare. Vă putem oferi o consultanță detaliată în acest sens.

Implementăm protocoale de securitate avansate, inclusiv actualizări regulate de securitate, certificate SSL și monitorizare constantă pentru a asigura un nivel ridicat de protecție pentru website-urile clienților noștri.