Servicii Cool Web Design

Servicii E-commerce , creare magazin online , site prezentare , web design sau optimizare seo, orice nevoie pentru a exploda in mediul online si nu numai.

Website Prezentare Ecommerce

Optimizare SeoMagazin Online

Servicii de Dezvoltare

 

Ne bazăm pe cele mai noi și mai bune limbaje de programare, așa cum ar trebui orice companie de web design si dezvoltare software, specializată în HTML5, CSS, Javascript / Typescript , PHP (Laravel) , React , Nextjs , Python, React Native etc.

În timp ce ne promovăm ca o companie modernă de design web, excelăm cu adevărat la dezvoltarea web și la soluții complicate de comerț electronic. Creăm site-uri web de comerț electronic axate pe conversie, care oferă o experiență perfectă, integrând cele mai puternice instrumente și platforme din industrie cu un design modern. Suntem pricepuți în WooCommerce, PrestaShop, Magento, Shopify și putem crea soluții personalizate robuste de la 0 daca este cazul. Oferim initializari de procesatori de plată și integrări personalizate, inventar si oferim instrumente pentru expediere și urmărire dinamică.

Luăm foarte în serios datele utilizatorilor. Folosim software de analiză și de urmărire în timp real pentru a obține o perspectivă asupra modului în care publicul dumneavoastră interacționează cu site-ul dumneavoastră și asupra a ceea ce poate fi îmbunătățit.

Luând în considerare fiecare aspect al optimizării site-ului pe parcursul construcției site-ului dumneavoastră, astfel încât acesta să depășească standardele web moderne. Aceasta include optimizarea pentru accesibilitate, utilizare, receptivitate pe dispozitive, securitate și rezultate organice ale căutării. Luând în considerare toți acești factori, nu numai că face experiența utilizatorului mai bună, ci stimulează vânzările, și ajută afacerea dumneavoastră să crească.

Proiectăm cu atenție organizarea fundamentală a unui sistem sau microserviciu luând în considerare componentele sale, relațiile dintre ele și mediul înconjurător, precum și principiile care guvernează designul și motivația consumatorilor pentru a crea site-uri web sau aplicatii cu impact mare.

servicii web design

Creativitate

Combinăm principiile științei cognitive și comportamentale cu date reale extrase din analiză pentru a crea un design centrat pe utilizator prin ierarhia informațiilor, wireframes și a traficului.

Creăm prototipuri de design fără fricțiuni, centrate pe utilizator, care se concentrează pe motivațiile publicului dumneavoastră, răspunzând de ce o persoană vă vizitează site-ul, ce funcționalități și caracteristici rezonează cu acestea și modul în care estetica o va ghida prin site-ul sau aplicatia dumneavoastră. Suntem o companie de web design care crede în tehnologia modernă și colaborare.

Includem un design cool, interactiv plin de tact și semnificativ, creând o experiență perfectă care ghidează o persoană cu atenție prin site-ul dumneavoastră, fără a-i distrage atenția de la ceea ce contează.

Orice companie bună de web design știe că atunci când vine vorba de SEO, conținutul este regele. După o cercetare profundă în industria și publicul dumneavoastră, lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea, edita și organiza conținut care este optimizat pentru motoarele de căutare și comerțul electronic și care vă motivează publicul să acționeze. Oferim creație editorială, scriere fantomă, editare și reutilizare a conținutului, achiziție media și vă putem configura cu fotografii și videoclipuri personalizate.

Strategie

Noi proiectăm site-ul sau aplicatia dumneavoastră având în vedere idea dumneavoastră Indiferent dacă scopul este să vă convertiți publicul în clienți, să vă eficientizați eforturile, dezvoltăm o strategie care vă sprijină obiectivul, luând în considerare comportamentul userului la fiecare pas.

Luăm în serios datele utilizatorilor. Folosim software de analiză și de urmărire în timp real pentru a obține o perspectivă asupra modului în care publicul dumneavoastră interacționează cu site-ul dumneavoastră și asupra a ceea ce poate fi îmbunătățit.

Indiferent dacă marca dumneavoastră este exact acolo unde doriți să fie sau dacă porniți de la zero, vă putem ajuta să vă creați o identitate care să vă întărească imaginea online și să vă îndeplinească obiectivele SEO.

Scrisul pe web are propriul set de reguli. Vă dăm împuternicirea să vă creați propriul conținut prin crearea unui conținut care vă ajută pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră să dezvolte conținut nou, adecvat pentru brand și web. Oferim, de asemenea, crearea de conținut dacă doriți ca noi să ne ocupăm de munca grea.

O companie de web design care nu ia în considerare SEO ar putea la fel de bine să arunce broșuri în vânt. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este mai complicată și, prin urmare, mai importantă ca niciodată. Începe cu tehnologia folosită pentru a vă construi site-ul și se extinde în conținutul, accesibilitatea, expertiza, autoritatea și încrederea site-ului dumneavoastră.

Oferim, de asemenea, servicii post-lansare pentru a ajuta la atragerea și păstrarea vizitatorilor și pentru a face site-ul dumneavoastră să se claseze mai sus în rezultatele motoarelor de căutare.