Vinde Online fără limite

Dacă cauţi să creezi un magazin online fără limite, ai ajuns la locul potrivit! Pe site-ul nostru găseşti toate resursele şi uneltele de care ai nevoie pentru a profita la maximum de e-commerce. De la sfaturi şi trucuri până la ghiduri complete, avem tot ce îţi trebuie pentru a-ţi lua site-ul la un alt nivel.

Începe să vinzi!

Magazin Online

Foloseste un magazin online performant cu variante complexe de design, panou de administrare usor de folosit si intuitiv, cu o viteza de incarcare rapida fara a compromite design-ul si experienta utilizatorilor tai.

Atractiv

Pachetul nostru de magazin online vine cu un design intuitiv pentru a oferii clientilor tai o sesiune de shoping online placuta si simpla.

Performant

Performanta unui magazin online este cheia succesului iar pentru asta noi ne asiguram ca serviciile pe care le oferi vor functiona tot timpul fara defecte sau probleme.

Customizabil

Fie ca vrei ceva simplu sau vrei ceva cu totul diferit de concurenta ta, noi suntem pregatiti sa iti oferim servicii customizabile la comanda pentru orice tip de magazin online.

Conversie

Magazinul online este conceput pentru o rata cat mai mare de conversie, design-ul si simplitatea procesului de cumparare sunt cheile principale pentru un succes in mediul online.

servicii web design

CARE SUNT BENEFICIILE COMERȚULUI ELECTRONIC?

Există multe beneficii pentru înființarea unui magazin online, printre care se numără capacitatea de a ajunge la un public mai larg, posibilitatea de a vinde 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și costuri generale mai mici. Un magazin online vă poate ajuta să intrați pe noi piețe și să ajungeți la clienți la care altfel nu ați avea acces. De asemenea, veți putea să vă vindeți produsele 24 de ore din 24.

CUM SE CREEAZĂ UN SITE DE ECOMMERCE?

Pentru a crea un site de comerț electronic, va trebui să alegeți un serviciu de găzduire web și un nume de domeniu. De asemenea, va trebui să creați o bază de date pentru informațiile despre produsele dumneavoastră. Odată ce ați configurat aceste lucruri, puteți începe să proiectați și să vă construiți site-ul web. Va trebui să creați pagini pentru produsele dumneavoastră, precum și un coș de cumpărături și un sistem de plată.

creative-design
strategy-design

TIPURI DE MAGAZINE ECOMMERCE

Există patru tipuri principale de magazine de comerț electronic: de la întreprindere la consumator (B2C), de la întreprindere la întreprindere (B2B), de la consumator la consumator (C2C) și de la consumator la întreprindere (C2B). Magazinele de comerț electronic B2C sunt cel mai frecvent tip de magazin online.

Programeaza o discutie

Esti gata sa incerci serviciile cool web? Completeaza formularul si ne ocupam noi de restul

    hufo product example design

    Vezi proiecte

    La Cool Web, ne mândrim cu munca noastră și ne străduim mereu să creăm cea mai bună experiență posibilă pentru clienții noștri. Avem o gamă largă de experiență în multe tipuri diferite de proiecte. Ne place să putem colabora cu clienții noștri pentru a crea un magazin online unic și de succes, care să răspundă tuturor nevoilor acestora. Dacă sunteți în căutarea unei echipe experimentate și profesioniste care să vă ajute cu următorul proiect, am fi mai mult decât bucuroși să vă adăugăm în portofoliul nostru în continuă creștere de clienți mulțumiți.